Lasten & nuorten harraste-telinevoimistelu


Kouluikäisten telinevoimistelutunneilla harjoitellaan taitojen mukaisia liikkeitä eri telineillä ja trampoliinilla.

Telinevoimistelutunti pitää sisällään liikkuvuus-, taito- ja voimaosioita.

Voimisteluharjoituksissa harjoitellaan ryhmälle sopivia temppuja ja ohjaajat avustavat tarpeen vaatiessa voimistelijoita fyysisesti helpottaakseen liikkeen suorittamista ja varmistaakseen liikkeen turvallisen suorittamisen.Mikäli harrastaja ei halua avustamista liikkeessä, hänellä on oikeus kieltäytyä siitä.

Varusteet ja saapuminen harjoituksiin

Varusteina sortsit, T-paita/trikoo/jumppapuku, paljaat jalat tai jumppatossut.

Paikalle Monitoimitalolle on hyvä saapua n. 5 minuuttia ennen jumpan alkua, EI AIKAISEMMIN!

Mahdollisia juomapulloja ei saa viedä harjoitustiloihin, vaan nesteytys tapahtuu ennen harjoitusta ja harjoituksen jälkeen salin odotustiloissa tai kotona. Salin aulassa ja saliin johtavalla paikalla on vesipisteitä, joita voi käyttää tilanteen niin vaatiessa.

Jumppavarusteet voi vaihtaa yläkerran pukuhuoneissa tai salin odotusaulassa, jossa on jonkin verran lukottomia lokeroita. Jokainen jättää tavaransa omalla vastuulla. Julkisissa tiloissa saattaa liikkua myös varkaita.

Ryhmässä noudatetaan pelisääntöjä.

Ryhmän ohjaajat kutsuvat vanhemmat kauden aikana seuraamaan harjoituksia. Muina aikoina tunnille osallistuminen ei ole mahdollista tilojen rajallisuuden vuoksi. 

Ohjaajien puoleen voi kääntyä jos on ryhmän harjoituksiin liittyviä kysymyksiä. Ryhmän vastuuohjaaja vastaa ryhmän tiedottamiseen ym. liittyviin kysymyksiin. Vastuuohjaajan sähköpostin saa osoitteesta toimisto@jyvo.fi.

Telinevoimistelutunnit:  kts Lukujärjestys