Lapsi-vanhempi temppujumppa


Lapsi-vanhempi temppujumppa on suunnattu 2-4-vuotiaille lapsille. Ryhmässä harjoitellaan yhdessä vanhemman kanssa. 

Kesto 45 min 

Ryhmän tavoitteena on tutustua omaan kehoon ja löytää liikunnan riemu läheisen aikuisen kanssa.

Linkki ilmoittaumiseen.

Ryhmään mahtuu 15 lasta + 15 vanhempaa.

Hinta

Katso hinta hinnoittelu. 

Varusteet ja saapuminen jumppaan

Varusteina sortsit, T-paita/trikoo/jumppapuku, paljaat jalat tai jumppatossut. Muistakaa käyttää pikkujumppari vessassa ennen jumppaa, ettei hätä yllätä kesken tunnin.

Paikalle Monitoimitalolle on hyvä saapua n. 10 minuuttia ennen jumpan alkua.

Jumppavarusteet voi vaihtaa yläkerran pukuhuoneissa tai salin odotusaulassa, jossa on jonkin verran lukottomia lokeroita.

Mahdollisia juomapulloja ei saa viedä harjoitustiloihin, vaan nesteytys tapahtuu ennen harjoitusta ja harjoituksen jälkeen salin odotustiloissa tai kotona. Salin aulassa ja saliin johtavalla paikalla on vesipisteitä, joita voi käyttää tilanteen niin vaatiessa.

Jokainen jättää tavaransa omalla vastuulla. Julkisissa tiloissa saattaa liikkua myös varkaita.

Jumppatunneilla huomioitavaa:

- Jumppatunneilla pyritään mahdollisimman kokonaisvaltaisesti leikin varjolla kehittämään lasten perusliikuntataitoja sekä alkeis-lajitaitoja.

- Ryhmien pelisäännöt.

- Jumppamme sisältävät kierimistä, pyörimistä, kiipeämistä, riippumista, heittämistä, kiinniottamista, heilumista, keinumista, astumista, juoksemista, hyppäämistä, tasapainoilua ja erilaisia liikeyhdistelmiä.

- Muutamia perusliikkeitä, joita opettelemme: kuperkeikka (eteen ja taaksepäin), heiluntaa eri telineillä, käsin- ja päälläseisonta, kärrynpyörä, kieppi, tasaponnistus vauhdista jne.

- Voimisteluharjoituksissa harjoitellaan ryhmälle sopivia temppuja ja ohjaajat avustavat tarpeen vaatiessa voimistelijoita fyysisesti helpottaakseen liikkeen suorittamista ja varmistaakseen liikkeen turvallisen suorittamisen.Mikäli harrastaja ei halua avustamista liikkeessä, hänellä on oikeus kieltäytyä siitä.

- Ohjaajien puoleen voi kääntyä jos on ryhmän harjoituksiin liittyviä kysymyksiä. Ryhmän vastuuohjaaja vastaa ryhmän tiedottamiseen ym. liittyviin kysymyksiin. Vastuuohjaajan sähköposti matti.parojarvi@jyvo.fi