Harrasteryhmien hinnoittelu

Seuran johtokunnan vahvistamat harrastevoimistelun kausihinnat ajalle 1.9.2024-31.8.2025.

Syyskausi 9-12/2024 ja kevätkausi 1-4/2025.


(Rytmisen voimistelun harrasteryhmien hinnat löytyvät täältä)

Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 € ja se maksetaan kerran kalenterivuodessa.

Tuntia/viikkoviikkoahinta
45min / 1h14140 €
1,514190€
214230€
2,514275 €
314302 €
414375 €
614437 €

Gaggatykit

Kauden hinta on 80 € + jäsenmaksu 20 €/vuosi ja tämä sisältää noin 70 kertaa keväällä 2024.  Kertamaksu on 5 €/kerta/perhe ja se maksetaan saapuessa vuorolle. Kertamaksuun ei lisätä jäsenmaksua.

Lapsi-vanhempi voimisteluryhmä

140 €/kausi sis. 14 kertaa. Harjoitusmaksujen lisäksi laskutetaan seuran jäsenmaksu 20 € /vuosi.


Ikämotot

110 €/kausi sis. n 28 kertaa. 1 krt /viikko kausimaksu 80 € sis n. 14 kertaa.

Kausi kestää 14 viikkoa syksyisin ja keväisin. Loma-aikoina on mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun omalla vastuulla. Harjoitusmaksujen lisäksi laskutetaan seuran jäsenmaksu 20 € /vuosi.

Yleistä:

Seuran harrastajan huoltaja sitoutuu maksamaan harjoitus- sekä jäsenmaksun ilmoittaessaan lastansa toimintaan. Tämä koskee alaikäisiä. Aikuiset sitoutuvat luonnollisesti samaan ilmoittautuessaan toimintaan. Harjoitusmaksun lisäksi kaikki seuran harrastajat maksavat toimintaan osallistuessaan seuran jäsenmaksun, joka oikeuttaa osallistumaan ohjattuun toimintaan.

Laskut ja muistutukset tulevat vanhemman/huoltajan yhteyssähköpostiin jäsenrekisterissä olevilla nimitiedoilla eli harrastajan mukaan.

Harrastajakerhot kestävät keväisin ja syksyisin 14 viikkoa.

Ylläolevat ovat kausihintoja. Syys-ja kevätkausi laskutetaan kauden alussa sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin.

Kaikki laskutukseen liittyvät kyselyt sähköpostilla laskutus(at)jyvo.fi.

Rytmisten laskutus rvlaskutus(at)jyvo.fi.

Jumppatakuu/harrastuksen lopettaminen:

Ryhmässä saa käydä yhden kerran ilman sitoutumista kokeilemassa pitääkö toiminnasta .

Harrastajan, joka ei aikaisemmin ole ollut JyVo:n jäsen ja joka haluaa lopettaa ensimmäisen kerran jälkeen, tulee siitä tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus osoitteeseen laskutus(at)jyvo.fi, jonka jälkeen hyvitetään mahdollinen lähetetty lasku ja poistetaan ryhmäliitos.


Sairaus/loukkaantuminen/karanteeni:

Sairaus-/loukkaantumis-/eristys/karanteenitapauksissa hyvitetään ainoastaan min. 1 kk poissaolo sairaslomatodistuksella omavastuu 1. kuukausi.  Koronaan ja muihin vastaaviin epidemioihin noudatetaan samaa sääntöä mahdollisissa maksupalautuksissa.

Epidemiat / Muut seurasta johtumattomat toiminnan keskeytykset

Mikäli sali suljetaan tai toiminta keskeytetään seurasta riippumattomista syistä, ei mahdollisia maksuhyvityksiä tehdä kuin poikkeustapauksissa. Hyvitys tapahtuu pitämällä korvaavat harjoitukset peruttujen tilalle.

Mikäli korvaavia harjoituksia ei pystytä pitämään palautetaan harjoitusmaksut, mutta vähennetään 2 kertaa omavastuuta.

Maksupalautukset:

Kolmannen harjoitusviikon alettua emme palauta maksuja! Muistattehan, että vanhoilla jäsenillä ei ole tutustumiskertoja. Ensimmäinen kerta on ilmainen vain jos lopettaa sen jälkeen.

Laskutus:

Kaikki harjoitusmaksut laskutetaan kauden alussa ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin lähetettävällä laskulla (sähköposti ja PDF-liite). Laskut ja muistutukset tulevat vanhemman/huoltajan yhteyssähköpostiin jäsenrekisterissä olevilla nimitiedoilla eli harrastajan mukaan. Seuran harrastajan huoltaja sitoutuu maksamaan harjoitus- sekä jäsenmaksun ilmoittaessaan lastansa toimintaan. Tämä koskee alaikäisiä. Aikuiset sitoutuvat luonnollisesti samaan ilmoittautuessaan toimintaan. Kts. Jumppatakuu.

Mikäli lähetettävä laskumuistutus johtuu maksaja virheestä. esim lasku maksettu ajallaan mutta virheellisellä viitteellä tm. seurasta johtumattomasta syystä , niin seura perii selvityskuluista muistutuslaskun summan ja palauttaa 1. laskun loppusumman maksajan antamalle tilille.

Mahdollinen 1. ja 2. maksumuistutus lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.  Maksumuistutuskulut ovat 5 € + viivästyskorko.

Jos maksua ei ole maksettu viikon kuluessa toisen muistutuksen lähettämisen jälkeen siirretään se Ropo Capital -yhtiölle perintään. Alaikäisten kohdalla perintään lähetetään huoltajan tiedot.


Maksusopimukset:

Mikäli haluat muuttaa eräpäivää tai saada maksuaikaa, tehdä maksusuunnitelman tms. laskulle tulee huoltajan /aikuisen olla yhteydessä sähköpostitse laskuttajaan /seuraan laskutus@jyvo.fi.

Laskuille sovitaan mahdolliset maksuaikataulut+erät ainoastaan sähköpostitse EI KOSKAAN MUULLA TAVALLA!


Jäsenmaksu:

Harjoitusmaksujen lisäksi laskutetaan seuran jäsenmaksu 20 €/vuodelle 2024. Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuoden aikana.

Seuran jäsenyys astuu voimaan toimintaan ilmoittautuessa. Kaikki seuran harrastevoimistelijat on vakuutettu Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvalla. Kilpa/lisenssivoimistelijat eivät kuulu kyseisen vakuutuksen piiriin.

Sisaralennus:

Sisaralennus on -10 €/seurassamme harrastava lapsi. Laskun loppusummasta voi vähentää 10€ per seurassa voimisteleva sisarus. Sisaralennuksen saa vähentää 2 kertaa vuodessa laskun loppusummasta. (Harrastevoimistelijat tammi- ja syyskuussa).

Sisaralennus ei koske aikuisryhmiä. (Jos lapsi voimistelee ja vanhempi esim. aikuisryhmässä)

Mahdollinen sisaralennus pitää vähentää omatoimisesti laskun loppusummasta. Muista käyttää laskun omaa viitenumeroa maksaessasi laskua, muuten maksusuoritus ei kohdistu oikein ja lasku jää avoimeksi. Viestikenttään ei saa kirjoittaa mitään.

Rautalankamalli:

Ryhmissämme sisko ja veli. Tyttö voimistelee Janessa ja poika Tarzanissa. Molemmille tulee kausimaksu 140 euroa. Molempien laskujen loppusummasta vähennetään -10 euroa, jolloin laskun loppusumma on 130 euroa/lasku. Alennus on tällöin yhteensä 20 euroa. Jos kolme lasta, niin alennus taas kaikien laskujen loppusummasta -10 € = yhteensä 30 € jne...

Ylläolevat hinnat ovat kausihintoja (14 viikkoa). Jos kausi on pidempi se laskutetaan laskennallisella tuntihinnalla lisättynä. Syys- ja kevätkausi laskutetaan kauden alussa sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin.