Gaggatygit


Voimistelun perheliikunnan vapaavuoro päättyy kevään osalta to 30.5.2024. 

Syyskausi alkaa ma 12.8.2024.

Kertamaksu on 5 € / kerta / perhe. Maksu käteisellä/pankkikortilla/MobilePay. 

Katso kausimaksu allaolevasta infosta.

Vakiovuorot ajalla 
(12.8.-12.12.2024)

MAKLO 9.30-10.30
TIKLO 9.30-10.30
KEKLO 10.30–11.30
TOKLO 9.30-10.30
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kausitiedote syksy 2024(12.8.-12.12.2024)


Mahdollisista peruutuksista infotaan seuran kotisivuilla.

Gaggatygeissä liikuntaan vanhempien kanssa. Ryhmän ikähaitari on 0-4 v ja joskus mukana on myös vanhempia sisaruksia. Toiminta ei ole ohjattua, mutta salilla on paljon välineitä, joita voi käyttää temppuilussa.

Toiminta tapahtuu Monitoimitalon telinesalin harrastepuolella sis. pomppulandia (trampoliini/superlonmonttu tila lapsille)

Ryhmään voi tulla milloin vain kauden aikana ja ilmoittautuminen/maksu tapahtuu telinesalin aulassa/toimistossa jumppaan tultaessa tai kausimaksulla, josta lähetetään lasku sähköpostiin. Toimintaan voi tulla myöhässäkin.

Käynti Monitoimitalon telinesalille/toimistolle tapahtuu Monitoimitalon ulko-ovesta B1 (ovessa lukee MONITOIMITALO, pelaajat ja harrastajat), kävele n. 5 metriä ja käänny vaxin kopilta oikealle, kierreportaat/hissi alas (2 kerrosta) ja siitä punttisalin vieressä olevaa käytävää pitkin vasemmalle, jonka päässä on telinesali ja toimiston löydät vasemmalta käytävän varrelta.

Seuraa myös opasteita seinillä.

Hippoksen alueella on paljon pysäköintipaikkoja, muistakaa huomioida pysäköintimerkit.

Telinesalin kilpavoimistelupuolen käyttö on kielletty!

Vanhemman/huoltajan mukanaolo ryhmässä on pakollinen ja hän vastaa lapsensa valvonnasta ja turvallisesta liikkumisesta. HUOMIOI TURVALLISUUS KAIKESSA TEKEMISESSÄ !

Katso Jumppaturva!

Kausimaksu on 80 € / kausi / perhe. Kauteen mahtuu n. 70 kertaa eli maksu kausimaksulla alle 2 € / krt.  Kausimaksulliset maksavat  toimintaan tullessaan lisäksi seuran jäsenmaksun 20 € / lapsi. Jokaisen ryhmään kausimaksulla tulevan uuden lapsen tulee täyttää paperisella ilmoittautumislomake. Kausimaksulliset kuuluvat Jumppaturva-vakuutuksen piiriin. Kausimaksulasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Toivomme, että lapset hoitavat ruokailun muualla kuin salin aulassa. Telinesalilla ruokailu on ehdottomasti KIELLETTY. 


Ryhmän pelisäännöt   

1. Toiminta salilla alkaa tasan klo 9.30 (ma ,ti ja to) ja klo 10.30 (ke) . Paikalle ei kannata tulla liian aikaisin. Kilpavoimistelusalin puolen käyttö on kielletty jos siellä on toimintaa. Kilpapuolen trampoliinit on tarkoitettu vain kilpavoimistelijoille, eivätkä ne ole turvallisia Gaggatyggi-ikäisille. Trampoliinitilana Gaggatygeille toimivat Pomppulandian trampoliinit.

Vuorolle voi tulla aikavälillä itse haluamaansa aikaan esim . ma klo 9.45.

2. Lapsen vaatteet riisutaan ylhäällä olevissa pukuhuoneissa tai salin aulassa. Salilla riisuttaessa tulee vaatteet laittaa salin aulassa oleviin lokeroihin tai naulakoihin. HUOM! Arvotavaraa ei kannata jättää aulaan valvomatta ja seura ei vastaa mahdollisista varkauksista. Käynti harrastepuolelle tapahtuu Squashallin ovesta ns. mustan salin puolelta. Opastus ekoilla kerroilla tai aina tarvittaessa.

3. Lapsen täysi-ikäinen huoltaja vastaa lapsensa valvonnasta ja turvallisuudesta.

Huomioi turvallisuus kaikessa tekemisessä.

4. Uudessa trampoliinisalissa olevilla trampoliineilla pomppii vain 1 lapsi kerrallaan. Muut odottavat vuoroaan päädyssä. Ennen trampoliinien käyttöä tutustu tarkasti trampoliinien turvaohjeisiin täältä.
Ohjeet ovat luettavissa myös salilla trampoliinien läheisyydessä olevista kylteistä.

5. Salin kilpapuolen käyttö on kielletty jos siellä on toimintaa.

6. Muista aina turvallisuus ja kysy apua jos et tiedä miten joku laite toimii. Ilmoita myös mahdollisista laitteiden hajoamisista toimistoon. 

7. Jos huomaat turvallisuutta vaarantavaa toimintaa, niin siihen saa ja tulee puuttua. Ilmoita asiasta myös toimistolle.  Karille (toimiston setä), Matille (vaxi-setä) tai mahdollisesti paikalla oleville JyVon henkilökuntaan kuuluvalle salivahtimestarille tai valmentajille. Ryhdymme tarvittaessa toimenpiteisiin turvallisuuden varmistamiseksi.

8. Vältä ryntäilyä ja katso eteenpäin. Huomioi pienimmät.

9. Leikkiminen ja voimistelu on kivaa!

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Yhteystiedot: 
Jyväskylän Voimistelijat '79 ry
toimisto@jyvo.fi
www.jyvo.fi