Rytmisen voimistelun hinnoittelu

Kilparyhmien hinnoittelu


HUOM! Lue myös valmennussääntö, jossa asiaa mm. loukkaantumisesta ja muista laskutukseen vaikuttavista asioista.


Seuran johtokunnan vahvistamat harjoitusmaksut 1/2022 alkaen:

Timantit

224 € / kk (20 h/vko) 

Kiteet

173 €-192 €/kk (13,5 h-16,5 h/vko)

Ametistit

164 €-224 € / kk (12 h-20 h/vko)

Safiirit

62 € / kk (2 h 45 min/vko) tai 96 € / kk (4 h 15 min/vko)

Valmennusryhmät laskutetaan kuukausittain, 12 kertaa vuodessa.

Sisaralennus on 10€, ja se myönnetään kaikille sisaruksille. Maksusta voi vähentää omatoimisesti -10 euroa loppusummasta 2 x vuodessa (1 x kevät ja 1 x syksy).

Huom! Extratuntiharjoittelijoilta laskutetaan harjoitustuntien mukaan erikoislaskutus (katso alla oleva hintataulukko).

Muut maksut

  • Ns. ulkoistetut toiminnat (esim. baletti ja fysioterapia) laskutetaan kustannusperäisesti osallistuvilta ryhmiltä. Harjoitusmaksujen lisäksi laskutetaan 20 € jäsenmaksu vuosittain ja mahdolliset kilpailu-, leiri-, asustekulut jne.
  • Kilpailu- ja leirimaksut: Leirimaksu 20 € / leiri (koskee avoimia leirejä), kilpailumaksu 20 € / kilpailu, Stara-maksu 10 € / tapahtuma. Kilpailu- ja leirimaksut laskutetaan kausittain.
  • Balettimaksu: 10-15 € / kerta (riippuen osallistujien määrästä)


Tuntihintataulukko 1/2022 alkaen:

17 tuntia ja enemmän = 2,80 €/tunti
16 tuntia = 2,90 €/tunti
15 tuntia = 3,00 €/tunti
14 tuntia = 3,10 €/tunti
13 tuntia = 3,20 €/tunti
12 tuntia = 3,40 €/tunti
11 tuntia = 3,60 €/tunti
10 tuntia = 3,80 €/tunti
9 tuntia = 4,00 €/tunti
8 tuntia = 4,40 €/tunti
7 tuntia = 4,80 €/tunti
6 tuntia = 5,20 €/tunti
5 tuntia ja vähemmän = 5,60 €/tunti

Laskutus:

Kaikki harjoitusmaksut laskutetaan kauden alussa ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin lähetettävällä laskulla (sähköposti ja PDF-liite). Laskut ja muistutukset tulevat vanhemman/huoltajan yhteyssähköpostiin jäsenrekisterissä olevilla nimitiedoilla eli harrastajan mukaan. Seuran harrastajan huoltaja sitoutuu maksamaan harjoitus- sekä jäsenmaksun ilmoittaessaan lastansa toimintaan. Tämä koskee alaikäisiä. Aikuiset sitoutuvat luonnollisesti samaan ilmoittautuessaan toimintaan. Kts. Jumppatakuu.

Mahdollinen 1. maksumuistutus lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.  Maksumuistutuskulut ovat 5 € + viivästyskorko. Mikäli laskua ei hoideta viikon kuluessa laskun lähettämisestä seuran tilille, tällöin 2. maksumuistutus lähetetään postitse rekisterissä olevaan kotiosoitteeseen.

Jos maksua ei ole maksettu viikon kuluessa laskun postitse lähettämisestä, siirretään se Ropo Capital -yhtiölle perintään. Alaikäisten kohdalla perintään lähetetään huoltajan tiedot.

Postin kautta lähetettävistä laskuista peritään 2,50 € laskutuslisä.

Sisaralennus:

Sisaralennus on -10 €/seurassamme harrastava lapsi. Laskun loppusummasta voi vähentää 10€ per seurassa voimisteleva sisarus. Sisaralennuksen saa vähentää 2 kertaa vuodessa laskun loppusummasta. (Harrastevoimistelijat tammi- ja syyskuussa).

Sisaralennus ei koske aikuisryhmiä. (Jos lapsi voimistelee ja vanhempi esim. aikuisryhmässä)

Mahdollinen sisaralennus pitää vähentää omatoimisesti laskun loppusummasta. Muista käyttää laskun omaa viitenumeroa maksaessasi laskua, muuten maksusuoritus ei kohdistu oikein ja lasku jää avoimeksi. Viestikenttään ei saa kirjoittaa mitään.

Maksusopimukset:

Mikäli haluat muuttaa eräpäivää tai saada maksuaikaa, tehdä maksusuunnitelman tms. laskulle, tulee huoltajan /aikuisen olla yhteydessä sähköpostitse laskuttajaan /seuraan rvlaskutus@jyvo.fi.

Laskuille sovitaan mahdolliset maksuaikataulut+erät ainoastaan sähköpostitse.