Seura-asujen syksyn yhteistilaus lähtee 30.8.

19.8.2021

EDUSTUSASU

Kaikilla seuran kilpailevilla voimistelijoilla tulee olla JyVon edustusasu ja sitä käytetään kilpailuissa. Valkoinen takki ja verkkahousut (miesten telinevoimistelu ja TeamGym). Valkoinen takki ja trikoot (naisten telinevoimistelu ja rytminen voimistelu).

Edustusasun valkoinen takki (55€) ja trikoohousut (34€) ovat tilaustuotteita ja ne tilataan sovitustilaisuuden yhteydessä kaksi kertaa vuodessa. Verkkahousut ja muut asut tilataan verkkokaupasta: https://www.chopar.fi/jyvaskylan-voimistelijat/


Sovitustilaisuus on keskiviikkona 25.8. klo 16:30-18:30 JyVon toimistolla. 

Yhteistilaus lähtee 30.8. eteenpäin Choparille. Jos et pääse sovitukseen, voit laittaa tilauksen myös sähköpostilla Sonialle 30.8. mennessä osoitteeseen: sonia.solismaa@jyvo.fi 


Valittavana olevat koot ovat: 6, 8, 10, 12, XXS, XS, S, M, L, XL.

Tilaustuotteiden toimitusaika on reilu 2kk siitä, kun yhteistilaus on lähtenyt toimistolta. Asujen saapumisesta lähtee ilmoitus, jonka jälkeen ne ovat noudettavissa seuran toimistolta tai valmentajat jakavat ne harjoituksissa.


Toimistolla on myytävänä myös:

·       rannesuojat 7 €

·       jumppapussi 10 €

·       lippis 10 €

·       pipo 5 €

·       muutamia T-paitoja löytyy myös varastosta 12€


HUOM! Lasten ja nuorten sovituksissa on oltava huoltaja mukana. Kaikki seura-asut laskutetaan sähköpostilla tilauksen jälkeen.