Lajien taitotestit syksy 2023

Naisten telinevoimistelun (NTV) ja TeamGymin (TG) taitotestit järjestetään sunnuntaina 26.11. Monitoimitalon telinsalilla klo 9.00 - 15.00 välillä.  


 NTV ja TG taitotesteihin viimeinen ilmoittautumispäivä tiistai 14.11. 

Kutsut taitotesteihin on lähetetty jokaiselle ilmoittautuneelle, olethan yhteydessä taito@jyvo.fi jos et ole saanut kutsua.


Taitotestit on suunnattu 2010-2018 syntyneille tytöille.

Valittavina lajeina telinevoimistelu ja TeamGym.

NAISTEN TELINEVOIMISTELUN JA TEAMGYMIN TAITOTESTIT 

Testit järjestetään sunnuntaina 26.11.  Aikataulu taitotesteihin ilmoitetaan viimeistään sunnuntaina 19.11. ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiin. Tule odottamaan 5min ennen oman testiryhmän alkua telinesalin aulaan. 

Paikka: Monitoimitalon telinesali.HINTA&VAKUUTUS 

Taitotestin hinta on 10€ / osallistuja+seuran jäsenmaksu 20 € ( koskee uusia, ei vielä toiminnassanne mukana olevia)

Taitotesteihin voi ilmoittautua, vaikka ei olisi vielä mukana seuran toiminnassa, mutta silloin osallistujalta veloitetaan taitotestin hinnan lisäksi seuran jäsenmaksu 20 €, joka sisältää testeissä vaaditun Voimisteluliiton Jumppaturvan.

Taitotesteistä lähetetään lasku ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin.

Tervetuloa JyVolaiset ja tulevat JyVolaiset:)Lisätietoja ja taitotestien testiliikkeet nähtävissä Taito- ja kilpavoimistelun painikkeesta tai linkistä : https://www.jyvo.fi/taito-ja-kilpavoimistelu/taitotestit/ 


Yleistä taitoryhmistä

Taitoryhmät ovat harraste- ja kilparyhmien välissä olevia ryhmiä, joissa harjoitellaan jo tavoitteellisemmin. Voimistelijat valitaan taitotestien kautta ryhmiin n. 5-13 -vuotiaana. Taitotestit pidetään aina loppukeväästä sekä loppuvuodesta. Taitotesteissä mitataan voimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä sekä taitoa. Taitotestien perusteella täydennämme jo olemassa olevia ryhmiä, joten paikkoja on rajoitetusti.

Taitoryhmiin liittyvät kyselyt:

Telinevoimistelu tytöt: taito(at)jyvo.fi
Telinevoimistelu pojat: taitopojat(at)jyvo.fi
TeamGym tytöt ja pojat: jatta.koistinen(at)jyvo.fi