Gaggatygit

Kausitiedote kevät 2021 (11.1.-27.5.2021)

 

Kevätkausi 2021 alkaa viikolla 2. ma 11.1.2021 ja loppuu viikolla 21. to 27.5.2021.

Ryhmän harjoitusajat samat kuin syksyllä 2020.

Vakiovuorot ajalla (11.1-27.5.2021)

 

MaanantaiKLO 10.30-11.30
TiistaiKLO 10.30-11.30
KeskiviikkoKLO 10–11
TorstaiKLO 9–10

         

Mahdollisista peruutuksista infotaan seuran kotisivuilla.

 

Gaggatygeissä liikuntaan vanhempien kanssa. Ryhmän ikähaitari on 0-4 v ja joskus mukana on myös vanhempia sisaruksia.

GaggaTyggien vuorot jatkuvat elokuussa 2021 viikosta 2.alkaen (ma 11.1.2021 alkaen).

Ryhmään voi tulla milloin vain kauden aikana ja ilmoittautuminen/maksu tapahtuu telinesalin aulassa jumppaan tultaessa tai kausimaksulla, josta lähetetään lasku sähköpostiin. Toimintaan voi tulla myöhässäkin.

 


 

 

Toiminta ei ole ohjattua, mutta salilla on paljon välineitä, joita voi käyttää temppuilussa.

Telinesalin kilpavoimistelu puolen käyttö on kielletty, silloin kun siellä on kilpavoimistelijoiden toimintaa.

Vanhemman/huoltajan mukanaolo ryhmässä on pakollinen ja hän vastaa lapsensa valvonnasta ja turvallisesta liikkumisesta. HUOMIOI TURVALLISUUS KAIKESSA TEKEMISESSÄ !

Katso KORONA ohjeet!

Katso Jumppaturva!

 

Maksu on 5 € / kerta/perhe. Maksu käteisellä. Kertamaksulaiset eivät maksa seuran jäsenmaksua, eikä se sisällä Jumppaturvaa.Mikäli kertamaksullinen haluaa Jumppaturvan tulee hänen maksaa seuran jäsenmaksu.

Kausimaksu on 75 € / syksy/perhe.n.70 kertaa eli maksu kausimaksuna alle 2 € / krt.  Kausimaksulliset maksavat  toimintaan tullessaan lisäksi seuran jäsenmaksun 20 €/vuonna 2021/lapsi. Jokaisen ryhmään kausimaksulla tulevan uuden lapsen tulee täyttää ilmoittautumislomake.Kausimaksulliset kuuluvat Jumppaturvavakuutuksen piiriin.Kausimaksulasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

 

Toivomme, että lapset hoitavat ruokailun muualla kuin salin aulassa. Telinesalilla ruokailu on ehdottomasti KIELLETTY. Salin aula pitää olla tyhjä ti ja ke klo 11.10 mennessä, sekä ma ja to klo 10.10 mennessä.

 

Ryhmän pelisäännöt

                     

1. Toiminta salilla alkaa tasan klo.10.30 (ma ja ti) ja klo.10.00 (ke) ja klo.9.00 (to). Paikalle ei kannata tulla liian aikaisin. Kilpavoimistelusalin puolen käyttö on kielletty, jos siellä on toimintaa. Kilpapuolen trampoliinit on tarkoitettu vain kilpavoimistelijoille, eivätkä ne ole turvallisia GaggaTyggi ikäisille. Trampoliinitilana GaggaTygeille toimii Pomppulandian trampoliinit.

 

2. Lapsen vaatteet riisutaan ylhäällä olevissa pukuhuoneissa tai salin aulassa. Salilla pukeutuessa tulevat vaatteet laittaa salin aulassa oleviin lokeroihin. HUOM! Arvotavaraa ei kannata jättää aulaan valvomatta ja seura ei vastaa mahdollisista varkauksista. Käynti harrastepuolelle tapahtuu Squashallin ovesta ns. mustan salin puolelta. Opastus ekoilla kerroilla.

 

3. Lapsen täysi-ikäinen huoltaja vastaa lapsensa valvonnasta ja turvallisuudesta.

Huomioi turvallisuus kaikessa tekemisessä.

 

4. Uudessa trampoliinisalissa olevilla trampoliineilla pomppii vain 1 lapsi kerrallaan. Muut odottavat vuoroaan päädyssä. Trampoliinien käyttöä ennen tutustu tarkasti trampoliinin turvaohjeisiin http://www.jyvo.fi/lajit/trampoliinivoimistelu/trampoliinin-turvallisuusohjeet/. Ohjeet ovat luettavissa myös salilla trampoliinin läheisyydessä olevista kylteistä.

 

5. Salin kilpapuolen käyttö on kielletty, jos siellä on toimintaa.

 

6. Muista aina turvallisuus ja kysy apua jos et tiedä miten joku laite toimii. Ilmoita myös mahdollisista laite hajoamisista toimistoon.Toiminnassa noudatetaan myös salin KORONA-ajan ohjeita.

 

7. Jos huomaat turvallisuutta vaarantavaa toimintaa, niin siihen saa ja tulee puuttua. Ilmoita asiasta myös toimistolle. (Marjukka (toimiston täti) ja Kari&Matti (toimiston setä ja vaxi setä) tai mahdollisesti paikalla oleville JyVon henkilökuntaan kuuluvalle salivahtimestarille tai valmentajalle. Ryhdymme tarvittaessa toimenpiteisiin turvallisuuden varmistamiseksi.

 

8. Vältä ryntäilyä ja katso eteenpäin. Huomioi pienimmät.

 

9. Leikkiminen ja voimistelu on kivaa!

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Yhteystiedot: Jyväskylän Voimistelijat-79 ry, toimisto@jyvo.fi, www.jyvo.fi