Taitoryhmät

Taitoryhmien (MTV,NTV ja TG) kausimaksut syys- ja kevätkaudella 2020-2021.

 

Pojat

Tytöt

TG

 

 

Jumppatakuu:

Harrastaja, joka ei aikaisemmin ole ollut JyVo:n jäsen, haluaa lopettaa ensimmäisen kerran jälkeen, tulee siitä tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus osoitteeseen toimisto@jyvo.fi 

Kilpailumaksu:20 €/kilpailu/voimistelija. Kisamaksulla katetaan osittan valmentaja-ja tumarikukuja. Kilpailumaksut laskutetaan kilpailukauden jälkeen 2-3 krt vuodessa. Huom: kilpailumaksu ei sisällä osallistumis, matka tms. kuluja, jotka laskutetaan samalla laskulla.

Esimerkki: Voimistelija x osallistuu kevään 2021 aikana 3 kilpailuun, joista järjestäjä laskuttaa 30 € osallistumismaksua /kilpailu.Kilpailuun hän menee omalla kyydillä. Kevään lasku on tässä tapauksessa 3x 30 €=90 € (osallistumismaksu) + 3 x 20 €=60 € ( seuran kilpailumaksu).

Laskun loppusumma 150 €.

Lopettaminen: Jos voimistelija päättää lopettaa ennen laskutuskauden loppua, niin häneltä laskutetaan harjoitusmaksu kuluvan laskutuskauden loppuun normaalisti.

Sairaus/loukkaantuminen/karanteeni:

Sairaus/loukkaantumis/karanteeni tapauksissa hyvitetään ainoastaan min. 1 kk poissaolo sairaslomatodistuksella. ( 2 viikon omavastuu vähennettynä). Koronaan ja muihin vastaaviin epidemioihin noudatetaan samaa sääntöä mahdollisissa maksupalautuksissa.

Epidemiat / Muut seurasta johtumattomat toiminnan keskeytykset

Mikäli sali suljetaan tai toiminta keskeytetään seurasta riippumattomista syistä, niin mahdollisia maksuhyvityksiä ei tehdä kuin poikkeustapauksissa. Hyvitys tapahtuu pitämällä korvaavat harjoitukset peruttujen tilalle.

Mikäli korvaavia harjoituksia ei pystytä pitämään palautetaan harjoitusmaksut, mutta vähennetään 2 viikkoa omavastuuta.

Maksupalautukset:

Kolmannen harjoitusviikon alettua emme palauta maksuja! Muistattehan, että vanhoilla jäsenillä ei ole tutustumiskertoja. Ensimmäinen kerta on ilmainen vain jos lopettaa sen jälkeen.

Laskutus:

Kaikki harjoitusmaksut laskutetaan 2 erässä/ kausi ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin lähetettävällä laskulla. (Sähköposti ja PDF-liite). Mahdollinen 1. maksumuistutus lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun kotiosoitteeseen. Maksumuistutuskulut ovat 5 € sekä viivästyskorko. Mikäli laskua ei hoideta viikon kuluessa laskun lähettämisestä seuran tilille, tällöin 2. maksumuistutus lähetetään postitse rekisterissä olevaan osoitteeseen. Jos maksua ei ole maksettu viikon kuluessa laskun postitse lähettämisestä, siirretään se TRUST yhtiölle perintään.Alaikäisten kohdalla perintään lähetetään huoltajan tiedot.

Postin kautta lähetettävistä laskuista peritään 2,50 € laskutuslisä.

Jäsenmaksu:

Harjoitusmaksujen lisäksi laskutetaan seuran jäsenmaksu 15 €/vuodelle 2020.Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuoden aikana.

Laskutusteknisistä syistä myös syksyn harjoitusmaksulaskussa on mukana jäsenmaksu kaikille, vaikka se olisi maksettukin jo keväällä 2019. Jos olet maksanut jäsenmaksun jo kevään kausimaksun yhteydessä, niin vähennä omatoimisesti laskun loppusummasta 15 €. Tarkistamme reskontrasta jäsenmaksun voimassaolon.

Seuran jäsenyys astuu voimaan toimintaan ilmoittautuessa. Katso jäsenedut tästä. Kaikki seuran harrastevoimistelijat on vakuutettu Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvalla. Kilpavoimistelijat eivät kuulu kyseisen vakuutuksen piiriin.

Sisaralennus:

Sisaralennus (ei rytminen voimistelu) on -10 €/seurassamme harrastava lapsi. Laskun loppusummasta voi vähentää 10€ per seurassa voimisteleva sisarus. Sisaralennuksen saa vähentää 2 kertaa vuodessa laskun loppusummasta. (Harrastevoimistelijat tammi- ja syyskuussa).

Sisaralennus ei koske aikuisryhmiä.( Jos lapsi voimistelee ja vanhempi esim. aikuisryhmässä)

Mahdollinen sisaralennus pitää vähentää omatoimisesti laskun loppusummasta. Muista laittaa laskun viitenumero maksaessasi laskua, muuten lasku ei poistu avoimista. Viestikenttään ei saa kirjoittaa mitään.

Taitoryhmäläiset laskutetaan kauden kuluessa 2 kertaa ja sisaralennuksen voi vähentää vain toisesta erästä.

 

Rautalankamalli:

Ryhmissämme sisko ja veli. Tyttö voimistelee Janessa ja poika Tarzanissa. Molemmille tulee kausimaksu 129 euroa. Molempien laskujen loppusummasta vähennetään -10 euroa, jolloin laskunloppusumma on 119 euroa/lasku. Alennus on tällöin yhteensä 20 euroa. Jos kolme lasta, niin alennus taas kaikien laskujen loppusummasta -10 € = yhteensä 30 € jne...

 

Allaolevat ovat kausihintoja (14 viikkoa) Jos kausi on pidempi se laskutetaan laskennallisella tuntihinnalla lisättynä. Syys-ja kevätkausi laskutetaan kauden alussa sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin.