Harrastevoimistelu

Tarzan/Jane, lasten, nuorten ja aikuisten telinevoimistelu,trampoliinivoimistelu

 

Tuntia viikossaViikkoaHintaJäsenmaksu maksetaan1 kerran vuodessa
45min / 1h14130 €+ 20€
1,514180 €+ 20€
214225 €+ 20€
2,514265 €+ 20€
314296 €+ 20€
414366 €+ 20€
614420 €+20€

Yleistä:

Seuran harrastajan huoltaja sitoutuu maksamaan harjoitus- sekä jäsenmaksun ilmoittaessaan lastansa toimintaan. Tämä koskee alaikäisiä. Aikuiset sitoutuvat luonnollisesti samaan ilmoittautuessaan toimintaan. Harjoitusmaksun lisäksi kaikki seuran harrastajat maksavat toimintaan osallistuessaan seuran jäsenmaksun, joka oikeuttaa osallistumaan ohjattuun toimintaan.

Laskut+muistutukset tulevat vanhemman/huoltajan yhteyssähköpostiin jäsenrekisterissä olevilla nimitiedoilla eli harrastajan mukaan.

Harrastajakerhot kestävät keväisin ja syksyisin 14 viikkoa.

Allaolevat ovat kausihintoja. Syys-ja kevätkausi laskutetaan kauden alussa sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin.

Kaikki laskutukseen liittyvät kyselyt sähköpostilla laskutus@jyvo.fi.

Rytmisten laskutus rvlaskutus@jyvo.fi.

Jumppatakuu/harrastuksen lopettaminen:

Ryhmässä saa käydä yhden kerran kokeilemassa pitääkö toiminnasta ilman sitoutumista.

Harrastaja, joka ei aikaisemmin ole ollut JyVo:n jäsen, haluaa lopettaa ensimmäisen kerran jälkeen, tulee siitä tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus osoitteeseen laskutus@jyvo.fi, jonka jälkeen hyvitetään mahdollinen lähetetty lasku ja poistetaan ryhmäliitos.

Sairaus/loukkaantuminen/karanteeni:

Sairaus/loukkaantumis/karanteeni tapauksissa hyvitetään ainoastaan min. 1 kk poissaolo sairaslomatodistuksella. ( 2 viikon omavastuu vähennettynä). Koronaan ja muihin vastaaviin epidemioihin noudatetaan samaa sääntöä mahdollisissa maksupalautuksissa.

Epidemiat / Muut seurasta johtumattomat toiminnan keskeytykset

Mikäli sali suljetaan tai toiminta keskeytetään seurasta riippumattomista syistä, niin mahdollisia maksuhyvityksiä ei tehdä kuin poikkeustapauksissa. Hyvitys tapahtuu pitämällä korvaavat harjoitukset peruttujen tilalle.

Mikäli korvaavia harjoituksia ei pystytä pitämään palautetaan harjoitusmaksut, mutta vähennetään 2 viikkoa omavastuuta.

Maksupalautukset:

Kolmannen harjoitusviikon alettua emme palauta maksuja! Muistattehan, että vanhoilla jäsenillä ei ole tutustumiskertoja. Ensimmäinen kerta on ilmainen vain jos lopettaa sen jälkeen.

Laskutus:

Kaikki harjoitusmaksut laskutetaan kauden alussa ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin lähetettävällä laskulla. (Sähköposti ja PDF-liite).Laskut+muistutukset tulevat vanhemman/huoltajan yhteyssähköpostiin jäsenrekisterissä olevilla nimitiedoilla eli harrastajan mukaan.Seuran harrastajan huoltaja sitoutuu maksamaan harjoitus- sekä jäsenmaksun ilmoittaessaan lastansa toimintaan. Tämä koskee alaikäisiä. Aikuiset sitoutuvat luonnollisesti samaan ilmoittautuessaan toimintaan.Kts. Jumppatakuu.

Mahdollinen 1. maksumuistutus lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun kotiosoitteeseen. Maksumuistutuskulut ovat 5 € sekä viivästyskorko. Mikäli laskua ei hoideta viikon kuluessa laskun lähettämisestä seuran tilille, tällöin 2. maksumuistutus lähetetään postitse rekisterissä olevaan osoitteeseen.

Jos maksua ei ole maksettu viikon kuluessa laskun postitse lähettämisestä, siirretään se TRUST yhtiölle perintään.Alaikäisten kohdalla perintään lähetetään huoltajan tiedot.

Postin kautta lähetettävistä laskuista peritään 2,50 € laskutuslisä.

Jäsenmaksu:

Harjoitusmaksujen lisäksi laskutetaan seuran jäsenmaksu 20 €/vuodelle 2021.Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuoden aikana.

Laskutusteknisistä syistä myös syksyn 2020 harjoitusmaksulaskussa on mukana jäsenmaksu kaikille, vaikka se olisi maksettukin jo keväällä 2021. Jos olet maksanut jäsenmaksun jo kevään kausimaksun yhteydessä, niin vähennä omatoimisesti laskun loppusummasta 20 €. Tarkistamme reskontrasta jäsenmaksun voimassaolon.Jäsenmaksun voimassaolon voi tarkistaa laittamalla sähköpostilla kyselyn laskutus@jyvo.fi.

Seuran jäsenyys astuu voimaan toimintaan ilmoittautuessa. Katso jäsenedut tästä. Kaikki seuran harrastevoimistelijat on vakuutettu Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvalla. Kilpavoimistelijat eivät kuulu kyseisen vakuutuksen piiriin.

Sisaralennus:

Sisaralennus (ei rytminen voimistelu) on -10 €/seurassamme harrastava lapsi. Laskun loppusummasta voi vähentää 10€ per seurassa voimisteleva sisarus. Sisaralennuksen saa vähentää 2 kertaa vuodessa laskun loppusummasta. (Harrastevoimistelijat tammi- ja syyskuussa).

Sisaralennus ei koske aikuisryhmiä.( Jos lapsi voimistelee ja vanhempi esim. aikuisryhmässä)

Mahdollinen sisaralennus pitää vähentää omatoimisesti laskun loppusummasta. Muista laittaa laskun viitenumero maksaessasi laskua, muuten lasku ei poistu avoimista. Viestikenttään ei saa kirjoittaa mitään.

Taitoryhmäläiset laskutetaan kauden kuluessa 2 kertaa ja sisaralennuksen voi vähentää vain toisesta erästä.

 

Rautalankamalli:

Ryhmissämme sisko ja veli. Tyttö voimistelee Janessa ja poika Tarzanissa. Molemmille tulee kausimaksu 135 euroa. Molempien laskujen loppusummasta vähennetään -10 euroa, jolloin laskunloppusumma on 125 euroa/lasku. Alennus on tällöin yhteensä 20 euroa. Jos kolme lasta, niin alennus taas kaikien laskujen loppusummasta -10 € = yhteensä 30 € jne...

 

Allaolevat ovat kausihintoja (14 viikkoa) Jos kausi on pidempi se laskutetaan laskennallisella tuntihinnalla lisättynä. Syys-ja kevätkausi laskutetaan kauden alussa sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin.