Hinnat

Seuran johtokunnan vahvistamat harrastushinnat ajalla 1.9.2017-31.8.2018 (pois lukien rytminen voimistelu)

Syys- ja kevätkausi laskutetaan erikseen.

Lue nämä ohjeet huolella!

Yleistä:

Seuran harrastajan huoltaja sitoutuu maksamaan harjoitus- sekä jäsenmaksun ilmoittautuessaan toimintaan. Tämä koskee alaikäisiä. Aikuiset sitoutuvat luonnollisesti samaan ilmoittautuessaan toimintaan. Harjoitusmaksun lisäksi kaikki seuran harrastajat maksavat toimintaan osallistuessaan seuran jäsenmaksun, joka oikeuttaa osallistumaan ohjattuun toimintaan.

Kaikki laskutukseen liittyvät kyselyt sähköpostilla laskutus@jyvo.fi. Rytmisten laskutus rvlaskutus@jyvo.fi.

Jumppatakuu:

Harrastaja, joka ei aikaisemmin ole ollut JyVo:n jäsen, haluaa lopettaa ensimmäisen kerran jälkeen, tulee siitä tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus osoitteeseen toimisto@jyvo.fi 

Sairaus/loukkaantuminen:

Sairaus/loukkaantumistapauksissa hyvitetään ainoastaan min. 1 kk poissaolo sairaslomatodistuksella. ( 2 viikon omavastuu vähennettynä)

Maksupalautukset:

Kolmannen harjoitusviikon alettua emme palauta maksuja! Muistattehan, että vanhoilla jäsenillä ei ole tutustumiskertoja. Ensimmäinen kerta on ilmainen vain jos lopettaa sen jälkeen.

Laskutus:

Kaikki harjoitusmaksut laskutetaan kauden alussa ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiin lähetettävällä laskulla. (Sähköposti ja PDF-liite). Mahdollinen 1. maksumuistutus lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun kotiosoitteeseen. Maksumuistutuskulut ovat 5 € sekä viivästyskorko. Mikäli laskua ei hoideta viikon kuluessa laskun lähettämisestä seuran tilille, tällöin 2. maksumuistutus lähetetään postitse rekisterissä olevaan osoitteeseen. Jos maksua ei ole maksettu viikon kuluessa laskun postitse lähettämisestä, siirretään se TRUST yhtiölle perintään.

Postin kautta lähetettävistä laskuista peritään 2,50 € laskutuslisä.

Jäsenmaksu:

Harjoitusmaksujen lisäksi laskutetaan seuran jäsenmaksu 15 €/vuodelle 2018.Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuoden aikana.Seuran jäsenyys astuu voimaan toimintaan ilmoittautuessa. Katso jäsenedut tästä. Kaikki seuran harrastevoimistelijat on vakuutettu Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvalla. Kilpavoimistelijat eivät kuulu kyseisen vakuutuksen piiriin.

Sisaralennus:

Sisaralennus (ei rytminen voimistelu) on -10 €/seurassamme harrastava lapsi. Laskun loppusummasta voi vähentää 10€ per seurassa voimisteleva sisarus. Sisaralennuksen saa vähentää 2 kertaa vuodessa laskun loppusummasta. (Harrastevoimistelijat tammi- ja syyskuussa).

Mahdollinen sisaralennus pitää vähentää omatoimisesti laskun loppusummasta. Muista laittaa laskun viitenumero maksaessasi laskua, muuten lasku ei poistu avoimista. Viestikenttään ei saa kirjoittaa mitään.

Rytmisten sisaralennus:

Katso rytmisen voimistelun ohjeistus sisaralennuksesta tästä.

Kilparyhmässä voimistelevat saavat laskun 2 kuukauden välein. Sisaralennus on -10 €/seurassamme harrastava lapsi. Laskun loppusummasta voi vähentää 10€ per seurassa voimisteleva sisarus. Sisaralennuksen saa vähentää 2 kertaa vuodessa laskun loppusummasta. (Maalis-huhtikuun ja syys-lokakuun laskuista).

Rautalankamalli:

Ryhmissämme sisko ja veli. Tyttö voimistelee Janessa ja poika Tarzanissa. Molemmille tulee kausimaksu 129 euroa. Molempien laskujen loppusummasta vähennetään -10 euroa, jolloin laskunloppusumma on 119 euroa/lasku. Alennus on tällöin yhteensä 20 euroa. Jos kolme lasta, niin alennus taas kaikien laskujen loppusummasta -10 € = yhteensä 30 € jne...

Tarkat hinnat lajeittain löydät seuraavaista linkeistä:

Gaggatygit

Tarzan/Jane, lasten, nuorten ja aikuisten telinevoimistelu ( Harraste )

Tyttöjen taitoryhmät

Poikien taitoryhmät

Ikämoto

Trampoliinivoimistelu

Akrobatiavoimistelu

Kilpatelinevoimistelu ja Teamgym

Rytminen Voimistelu