Kevään 2020 kausitiedote 2, 27.1.2020

Hei kaikki JyVolaiset,

KUULUMISIA:

Kausi on käynnistynyt hienosti ja ryhmissä harjoitellaan ahkerasti uusia voimistelutaitoja. Vanhemmat tullaan kutsumaan mukaan voimistelutunnille jumppaamaan maalis-huhtikuun aikana. Valitettavasti voimistelutunnille voi osallistua perheestä vain yksi huoltaja, koska tilat ovat rajalliset. Kutsu tulee sähköpostilla yhteyshenkilölle .

LASKUTUS:

Olemme lähettäneet kaikille seuran harrastajille harjoitusmaksun yhteyshenkilön sähköpostiin viikolla 4. Poikkeuksena myöhemmin aloittaneet, jotka laskutamme tammi-helmikuun aikana. Ota yhteyttä, jos et ole saanut laskua sähköpostiisi laskutus@jyvo.fi, niin ota yhteyttä lähetetämme laskun uudelleen.Tarkista kuitenkin sähköpostisi roskapostikansio ennen yhteydenottoa, koska sieltä lähetetty lasku löytynee. Laskut on lähetetty osoitteesta laskutus@jyvo.fi.

YHTEYSTIEDOT:

Muistathan ilmoittaa toimisto@jyvo.fi, jos harrastajan yhteystiedot muuttuvat. (Sähköposti/Osoite). Seuran kaikki tiedotus toimii sähköisesti.

JUOMAPULLOT

Mahdollisia juomapulloja ei saa viedä harjoitustiloihin, vaan nesteytys tapahtuu ennen harjoitusta ja harjoituksen jälkeen salin odotustiloissa tai kotona. Salin aulassa ja saliin johtavalla paikalla on vesipisteitä, joita voi käyttää harjoituksen aikana tarpeen vaatiessa..
Lue: https://www.jyvo.fi/lajit/harrastevoimistelu/tarzan-jane-ryhmat/ ja https://www.jyvo.fi/lajit/harrastevoimistelu/lasten-nuorten-harrastevoimistel/

HIIHTOLOMA

Hiihtolomalla viikolla 9. pidetään harjoitukset normaalisti. Harrastejumpparit lomailevat pääsiäisviikolla 6.–13.4.2020. Pääsiäismaanantaina 13.4 perutut harjoitukset korvataan ma 27.4 pidettävillä harjoituksilla. ( maanantain lukujärjestys).

LIIKUNTAPEUHULA 15.3.2020:

Kevään 2020 toinen Liikuntapeuhula pidetään Hipposhallissa ja Monitoimitalon telinesalilla sunnuntaina 15.3.2020 klo 10.00–13.00. Kts www.liikuntapeuhula.fi. Pääyhteistyökumppanina tapahtumalle toimii Keskimaa ja Jyväskylän kaupunki.

Juokse, kiipeile ja pompi! Liikuntapeuhulassa on menoa ja meininkiä. Pääset kokeilemaan eri liikuntamuotoja ja temmeltää vapaasti omalla aikataululla. Toiminta on suunnattu 10-vuotiaille ja nuoremmille lapsille.
Haluamme tukea tapahtumalla perheiden aktiivista liikunnallista yhdessäoloa. Ota mukaan iloinen mieli ja vietä astetta rennompi sunnuntai yhdessä. Käy tykkäämässä meitä Facebookissa https://www.facebook.com/Liikuntapeuhula ja jaa ilosanomaa myös ystävillesi :)

 

JÄSENEDUT

Katso seuran jäsenedut http://www.jyvo.fi/_materiaalisalkku/jasenedut/

FACEBOOK

Käy tykkäämässä meitä Facessa www.facebook.com/jyvo79

Mukavaa syksyn jatkoa!

Jyväskylän Voimistelijat-79 ry