Kevään 2020 kausitiedote 12.2.2020

Hei kaikki JyVolaiset,

 

Jumpat sujuvat hienosti Monnarin telinesalilla.

Tulemme laittamaan kutsuja ryhmien lasten yhteyshenkilöille jumpasta, johon huoltaja pääsee mukaan.(osalle kutsu onkin jo lähtenyt)

 

HIIHTOLOMA

 

Hiihtolomalla viikolla 9. pidetään harjoitukset normaalisti. Harrastejumpparit lomailevat pääsiäisviikolla 6.–13.4.2020. Pääsiäismaanantaina 13.4 perutut harjoitukset korvataan ma 27.4 pidettävillä harjoituksilla. ( maanantain lukujärjestys).

 

TAITOTESTIT

 

Ilmoittautuminen huhti-toukokuussa 2020 järjestettäviin taitotesteihin on alkanut. Lajeina poikien/tyttöjen telinevoimistelu ja TeamGym.

https://www.jyvo.fi/tapahtumat/tyttojen-ja-poikien-taitotestit-/

 

Taitotestit pidetään tytöille tiistai-keskiviikko 28.–29.4.2020 ja pojille maanantaina 4.5.2020. Paikka Monitoimitalon telinesali.

 

Osallistumismaksu taitotesteihin on 10 euroa/voimistelija. Maksu suoritetaan käteisellä/kortilla telinesalin aulassa tapahtumaan tultaessa.

Ilmoittautuminen taitotesteihin ti 14.4. mennessä.

 

Ilmoittautuminen pojat: https://www.jyvo.fi/tapahtumat/tyttojen-ja-poikien-taitotestit-/ilmoittautuminen-pojat/

Ilmoittautuminen tytöt: https://www.jyvo.fi/tapahtumat/tyttojen-ja-poikien-taitotestit-/ilmoittautuminen-tytot/

Tarkemmat taitotestiajat ilmoitetaan sähköpostitse ti 21.4 (tytöt) ja ma 27.4 (pojat).

Taitoryhmät ovat harraste- ja kilparyhmien välissä olevia ryhmiä, joissa harjoitellaan jo tavoitteellisemmin. Voimistelijat valitaan taitotestien kautta ryhmiin n. 6-12 vuotiaana. Taitotestit pidetään aina joka kevät toukokuun alussa. Taitotesteissä mitataan voimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä sekä taitoa. Taitotestien perusteella täydennämme jo olemassa olevia ryhmiä, joten paikkoja on rajoitetusti. Katso https://www.jyvo.fi/lajit/taitoryhmat/

 

 

LIIKUNTAPEUHULA 15.3.2020:

 

Kevään 2020 toinen/viimeinen Liikuntapeuhula pidetään Hipposhallissa ja Monitoimitalon telinesalilla sunnuntaina 15.3.2020 klo 10.00–13.00. Kts www.liikuntapeuhula.fi. Pääyhteistyökumppanina tapahtumalle toimii Keskimaa ja Jyväskylän kaupunki.

 

Juokse, kiipeile ja pompi! Liikuntapeuhulassa on menoa ja meininkiä. Pääset kokeilemaan eri liikuntamuotoja ja temmeltää vapaasti omalla aikataululla. Toiminta on suunnattu 10-vuotiaille ja nuoremmille lapsille.

Haluamme tukea tapahtumalla perheiden aktiivista liikunnallista yhdessäoloa. Ota mukaan iloinen mieli ja vietä astetta rennompi sunnuntai yhdessä. Käy tykkäämässä meitä Facebookissa https://www.facebook.com/Liikuntapeuhula ja jaa ilosanomaa myös ystävillesi :)

 

 

 

KESÄN TELINEVOIMIISTELULEIRI 1.-16.6.2020, Ilmoittautumiset su 24.5 mennessä.

 

Järjestämme kesäkuussa telinevoimistelun kesäkurssin uusille ja jatkaville voimistelijoille Monitoimitalon telinesalilla.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteessa:

 

https://www.jyvo.fi/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen-telinevoimistel/

 

Tervetuloa!

 

JÄSENEDUT

 

Katso seuran jäsenedut http://www.jyvo.fi/_materiaalisalkku/jasenedut/

 

FACEBOOK

 

Käy tykkäämässä meitä Facessa www.facebook.com/jyvo79

 

Mukavaa kevään jatkoa!

 

Jyväskylän Voimistelijat-79 ry